• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Я маю право!»

Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Я маю право!»

2017-04-21

/Files/images/vistavlene/ogoloshennya/МАЮ ПРАВО .jpg

З метою формування у дітей позитивного образу права як державного інституту, виховання почуття важливості прав дитини, розвинення морально-етичних якостей дітей та з нагоди Дня захисту дітей членами Координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України оголошено Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Я маю право!», який проходитиме з 18 квітня по 03 червня 2017 року за наступними номінаціями:

Молодша група. Індивідуальна робота.

Молодша група. Колективна робота.

Середня група. Індивідуальна робота.

Середня група. Колективна робота.

Старша група. Індивідуальна робота.

Старша група. Колективна робота.

До молодшої групи відносяться діти, віком від 6 до 10 років; до середньої групи – від 10 до 14 років; до старшої групи – від 14 до 18 років.

Конкурсні роботи повинні бути виконані в довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби, авторська техніка, комп’ютерна графіка тощо) у форматі А4.

Конкурсні роботи разом з заявкою (із зазначенням прізвища, імені та по батькові конкурсанта, дати народження, контактного телефону, домашньої адреси, повної назви навчального закладу, назви номінації, назви конкурсної роботи) подаються до регіонального організаційного комітету (м.Чернігів, проспект Миру, 43, кім. 404) в строк до 13 травня 2017 року.

Роботи переможців регіонального етапу Конкурсу будуть направлені до Всеукраїнського організаційного комітету (м. Київ), де з 20 травня по 01 червня 2017 року буде проведено оцінювання конкурсних робіт.

Кiлькiсть переглядiв: 209

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.